TEJO Oostende

TEJO Oostende

Tejo is 2 jaar geworden en maakt deel uit van de groep Therapeuten voor jongeren gestart in Antwerpen en ondertussen goed verspreid over heel Vlaanderen. De wachtlijsten bij alle centra voor Geestelijke gezondheidszorg zijn lang, daar wordt ons op tijd en stond op gewezen, de drempel naar een eigen therapeut is voor velen, ouders, kinderen, leerkrachten nog hoog. En toen kwam iemand met het lumineuze idee om een huis te openen waar je als jongere tussen 10 en 20 zomaar kon binnenwandelen, waar je warm onthaald wordt, waarvoor je geen verwijsbrief nodig hebt en waar alleen je voornaam voldoende is om welkom te zijn.

In die twee jaar hebben we reeds meer dan 100 gasten mogen ontvangen. Er wordt kort oplossingsgericht gewerkt door professionele therapeuten, die competent als ze zijn zich ook nog volledig belangeloos inzetten. Tejo zorgt mee voor ondersteuning door bijscholing, supervisie en zeer gerichte Studiedagen.

De onthaalmedewerkers zijn in de eerste plaats gastvrij en verzorgen de planning. Deze ploeg van Oostende verdient het om Forever Happily ... te bekijken en is dan ook dankbaar voor jullie geef-actie!

€14,00 | 13 ONTVANGEN | NOG 17 KAARTEN NODIG

GESCHONKEN DOOR DAIKIN

www.tejo.be/tejo-oostende/

TEJO Oostende