Home Programma Emma inviteert
Exclusief voor TAZ

Emma inviteert

Emma Lesuis

taal4

Wat hebben Marvin Gaye en de volle maan gemeenschappelijk?

In de grenzeloze late night show, nodigt documentair storyteller Emma Lesuis woordkunstenaars, beeldmakers, performers en wetenschappers uit om samen met jou de festivaldag af te sluiten. Er worden brieven geschreven, rituelen gedanst en woorden gechant. We horen en zien de Stem van de Oostendenaar in dichtvorm en portret. Scherpe pennen kunnen we verwachten van queer artivist tot klimaatactivist. Er vinden therapeutische sessies plaats met BV's en bij Handje Debutantje horen we wie mogelijk de volgende BV (of BN'er) wordt.

Plus, van de ene havenstad, naar de andere, doet Festival Motel Mozaique uit Rotterdam ons ook nog de artiesten Anne-Fay, Gil the Grid, M. & Mink en Michelle Samba cadeau. DJ MissyK sluit elke avond af om samen de nacht in te gaan. Van wortels tot de wereld. Van woorden naar zinnen. Van brak naar beter. Verleg je eigen grenzen en stel je open.
Welkom.

Emma Lesuis (zie ook In Search of Democracy 3.0) studeerde Woordkunst in Antwerpen. Als storyteller maakte ze televisiedocumentaires voor Vranckx op Canvas en schreef voor De Correspondent, VICE en Oerol. Ze won recent de Roel Verniers Prijs voor het concept van haar documentaire theaterproject Aardappelbloed. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Theaterfestival en Amplo.

MET: Emma Lesuis
MOMO (Motel Mozaique) PRESENTS: Anne-Fay, Gil the Grid, M. & Mink, Michelle Samba en DJ MissyK.