Home Programma Yes, Please! LIVE
Première

Yes, Please! LIVE

Stichting Nieuwe Helden

Live talkshow

taal4

Waar fantaseer jij over? Die vraag stellen de Nieuwe Helden nu al meer dan een jaar aan mensen in Nederland en Vlaanderen. Het grootste onderzoek naar erotische fantasieën in de Lage Landen ooit. Waarom? Omdat heel veel mensen zich schamen over hun eigen fantasieën en dat is doodzonde. Je fantasie maakt immers deel uit van wie je bent. Meer nog; het praten over en delen ervan is enorm stimulerend voor je zelfbeeld en je seksuele ontwikkeling.

Hoog tijd dus om dit taboe liefdevol te doorbreken. Ze kochten een caravan, bouwden die om tot geluidsstudio en trokken op pad. Overal waar ze kwamen vroegen ze aan mensen: heb jij erotische fantasieën? Deze verhalen vonden ze zo inspirerend en stimulerend dat ze ze ook willen delen. Vandaar Yes, please! LIVE.

Wat kan je verwachten? Wel.

Ze nemen je mee door hun onderzoek. Wat zegt de wetenschap over fantasieën? Welke erotische verhalen wil het publiek horen en last but not least, waarover fantaseert de gast van de avond? En jij? Kom luisteren en genieten, en feel free to share your thoughts.

CONCEPT/REGIE: Lucas De Man.
HOSTS LIVESHOW: Lucas De Man, Rashif El Kaoui, Tijs Huys, Oscar Kocken, Isil Vos, Elsa May Averill, Charlot van der Meer.
AUDIO: Marc Albert.
VORMGEVING: Pascal Leboucq, Naomi Janssen.
PROJECTLEIDING: Kim Eldering.
CREATIEF PRODUCENT: Charlot van der Meer.
TECHNISCHE PRODUCTIE: Emiel Rietvelt, Lucas Kramer.
I.S.M.: deBuren, Marres Maastricht, De Vooruit, Amerpodia, De Verkadefabriek.

Extra

Première, exacte duur niet gekend.
De voorstelling is ook toegankelijk vanaf 16 jaar.