Businessclub

Word nu lid van de TAZ businessclub!
TAZ (Theater Aan Zee) heeft een fijn aanbod voor handelaars en ondernemers!

Wat is TAZ?
Het Kunstenfestival TAZ (Theater Aan Zee) won in 2014 de prestigieuze ‘Vlaamse Cultuurprijs voor de podiumkunsten’.

Uit het juryverslag:
De jury looft het volgehouden evenwicht van TAZ, dat inspirerend werkt voor de podiumkunstensector. Het festival rijmt publieksvriendelijkheid met artistieke vernieuwing en interdisciplinair experiment. Het weeft rond kunst een uitnodigende sfeer, zonder mee te drijven in de beleveniscultuur. Het heeft zichzelf uit de kluiten gewassen, zonder de kern van zijn missie op te geven, dankzij een breed vertakt draagvlak en een diverse financiële basis.

TAZ herinnert eraan dat populair en artistiek boeiend zijn geen paradox is. TAZ is niet alleen een ontspannend cultureel feest, maar ook een maatschappelijke denkruimte, met aandacht voor het nog niet bekende, zonder in te boeten aan artistieke kwaliteit.

Wat is de TAZ Business Club?
Voor kleine en middelgrote bedrijven ontwikkelde TAZ een Business Club. Een plek waar u het nuttige met het aangename kan combineren, in een culturele ambiance. Even geen ‘business as usual’, maar prettig zakendoen in een ongedwongen festivalsfeer!

Dankzij uw investering kan TAZ de impact die het festival heeft, behouden en een groot en nieuwsgierig publiek blijven aantrekken.
U draagt bij aan een vitaal maatschappelijk en cultureel klimaat in Oostende! En dat is weer goed voor zowel inwoners als bedrijfsleven!

INTERESSE?
Tijdens TAZ, van 31 juli tot en met 10 augustus 2019, kan u in vakantiesfeer netwerken met andere bedrijfsleiders of op een ontspannen, ongedwongen manier uw relatie met klanten verder uitdiepen.

Geheel vrijblijvend kan u HIER het hele aanbod voor de TAZ Businessclub opvragen.
Het zou ons veel plezier doen uw bedrijf in de businessclub te mogen verwelkomen!

Deze bedrijven zijn in 2019 lid: