Vrienden van TAZ

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Bestel hier je lidmaatschap Vriend van TAZ 2019.


VOOR WIE?
Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe. Met jouw steun kan TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma realiseren. En uiteraard geven we je graag iets terug. Alle details lees je hieronder.

FORMULE
Lid van de Vrienden van TAZ worden kan al voor 40 €.

VOORDELENPAKKET 2019
Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is. Dit pasje geeft je toegang tot het vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen uit Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes, kan je de organisatie ontmoeten tijdens exclusieve vriendenevents en ervaringen uitwisselen met andere Vrienden van TAZ.

OPGELET: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Het Vriendenabonnement
> Je ontvangt de programmabrochure, gratis, thuis per post of tijdens het eerste vriendenevent.
> Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting.
> Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode voor de Vrienden (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!).
> Vriendenprijs: je krijgt 20% korting op je tickets tijdens de hele voorverkoopperiode (max. 2 tickets per productie per vriend).

Vriendendienst(verlening)
> Een meet en greet in juni waarop de TAZ programmatoren toelichting geven over het programma. Na de toelichting kan je persoonlijk advies vragen bij het maken van je keuze uit de voorstellingen.
> Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht via een digitale vriendennieuwsbrief of vriendenkrant.
> Je krijgt toegang tot de gesloten facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen.

Vriendenprijsje
Op vertoon van je pasje krijg je bij enkele lokale handelaars en culturele huizen een korting of presentje.
Hieronder vind je de kortingen die op dit ogenblik gekend zijn. In de aanloop van TAZ wordt deze lijst uitgebreid.

1/ Tijdens TAZ kan je op vertoon van je vriendenpas een gratis bezoek brengen aan Mu.ZEE (niet van toepassing op de Ensor- en Spillaertvleugel).

2/ Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 19-20 van het reductietarief in De Grote Post. Voor iedere voorstelling, duurder dan 10 €, krijg je als vriend van TAZ 2 € korting. Korting te verkrijgen zowel online (na inloggen) als aan de balie van het UiTloket en aan de avondkassa (op vertoon van de vriendenpas).

3/ Bij Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) kan je op vertoon van je vriendenpas genieten korting op je boekenaankoop (geldig van 12 juni 2019 tem eind september 2019):
-10 % tot en met 30 €
-15 % vanaf 30.01 €

4/ Poëziecentrum biedt je korting op een jaarabonnement van de Poëziekrant (als vriend van TAZ betaal je slechts 30€). Meer informatie over het bekomen van deze korting volgt in één van de komende vrienden van TAZ nieuwsbrieven.

5/ Gino Carts (Kemmelbergstraat 40, 059 50 06 23) = korting op het huren van een fiets tijdens juli en augustus. Bekijk hier het voordeel.

6/ Geniet in 2020 20% korting op vertoon van je vriendenpasje voor de karaktersalons die plaatsvinden in KAAP | Vrijstaat O. (Zeedijk 10, Oostende). Korting te verkrijgen aan de balie van UiTloket Oostende en In & Uit Brugge.

7/ Knack biedt de Vrienden 2 euro korting op de speciale Knack Uitgave 100 ideeën voor een betere wereld. Het boekje is vanaf 11 juli te verkrijgen maar kan je nu al via het UITloket of via de website bestellen aan € 7,95. Je ontvangt later dan een e-mail met details over de afhaling. Opgelet: wie een ticket voor één van de Avonden van Hoop koopt, krijgt het boekje ter plekke mee naar huis. Dit zit vervat in de inkomprijs.

Bestel hier je lidmaatschap Vriend van TAZ 2019.